0416 – 317494 info@bbqcompleet.nl

Verzorgde BBQ thuis

 

Voor een volledig verzorgde BBQ die bij u thuis bezorgd wordt, gaat u naar BBQCompleet. Wij zetten ons graag in om u onbezorgd te kunnen laten genieten van een barbecue bij u thuis. U kunt bij ons een complete BBQ set bestellen, inclusief gasbarbecue, borden en bestek. Ook sauzen, salades en stokbrood met kruidenboter zijn bij onze BBQ menu inbegrepen. Zo hoeft u de deur niet meer uit om met vrienden thuis een gezellig BBQ avondje te organiseren.

BBQCompleet: voor een volledig verzorgde BBQ avond bij u thuis

Wilt u binnenkort een gezellige BBQ avond met vrienden of familie organiseren? Bij BBQCompleet heeft u ruime keuze uit een aantal heerlijke BBQ menu’s:

  • BBQ Vis
  • BBQ De Luxe
  • BBQ Populair
  • BBQ Kinder
  • Excellent Menu
  • BBQ Vega

U kunt uw bestelling zowel telefonisch als per mail aan ons doorgeven. Het is zelfs mogelijk om gesneden uitjes, champignons, paprikablokjes en krieltjes aan uw bestelling toe te voegen. Als u een keuze heeft kunnen maken uit onze menu’s, dan zorgen wij ervoor dat het volledig verzorgde BBQ pakket bij u thuis wordt afgeleverd. In heel Noord-Brabant is bezorging zelfs geheel gratis. Wij bezorgen ook in delen van Utrecht, Zuid-Holland en Gelderland. Wacht dus niet langer en laat een volledig verzorgde BBQ pakket bij u thuis bezorgen. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0416 317494. Heeft u nog vragen? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen pagina om te kijken of uw vraag wordt beantwoord.

BBQCompleet biedt u ook de volgende pagina’s aan om te kijken:

N

Complete barbecuepakketten

N

Online bestellen

N

Gratis thuisbezorgd

N

Zelf uw pakket samenstellen

Neem contact op!

 

LET OP! WIJ BEZORGEN NIET OP 30 JULI T/M 1 AUGUSTUS!

Ruime keuze

U heeft bij ons de keuze uit verschillende pakketten, van een luxe pakket tot ons populaire BBQ pakket.

Bezorging

We bezorgen in Noord-Brabant, delen van Utrecht, Gelderland en Zuid-Holland. Wij bezorgen gratis binnen een route van 70 km.

Gegevens

IBAN: NL30RABO 035.70.61.268

KvK Tilburg 18114346
BTW nr. NL 0089.31.537.B01

Contact

Nijverheidstraat 3
4261 TK  Wijk en Aalburg

Telefoon: 0416 - 317494
E.mail: info@bbqcompleet.nl

Share This