0416 – 317494 info@bbqcompleet.nl

Verzorgde BBQ op locatie

LET OP! WIJ BEZORGEN NIET OP 30 JULI T/M 1 AUGUSTUS!

Voor een verzorgde BBQ bij u op locatie moet u bij BBQCompleet zijn. Wij verzorgen uw barbecue namelijk helemaal zoals u het hebben wilt. En we bezorgen deze compleet verzorgde BBQ ook nog eens volledig kosteloos bij u op locatie in Noord-Brabant. Nadat we alles bezorgd hebben, kunt u genieten van een heerlijke barbecue. U kunt nog lekker lang natafelen, want ook de afwas nemen we voor onze rekening! Het enige wat u hoeft te doen is genieten.

Een compleet verzorgde BBQ bij u op locatie

Geeft u een barbecue feestje en komen er veel mensen bij u eten, dan brengt dat vaak meer werk met u mee dan u denkt. Heeft u zin in lekker vlees en een gezellige avond, maar niet in een dag in de keuken staan? Dan kan BBQCompleet een compleet verzorgde BBQ bij u op locatie bezorgen. U heeft bij ons de keuze uit verschillende pakketten, van een luxe pakket met biefstuk, spareribs en kipfilet met spek tot ons populaire BBQ pakket met heerlijk malse karbonade en kipsaté spiesjes. Ook voor de kinderen en vegetariërs hebben wij een heerlijk barbecue pakket.

Een heerlijk nagerecht

Bij een compleet verzorgde BBQ bij u op locatie horen natuurlijk nog meer dingen dan alleen vlees zoals heerlijke nagerechten. Zo hebben we grote bokkenpoten als dessert en zelfs een appeltaart voor op de barbecue! Zo sluit u de avond perfect af. Stel nu zelf uw pakket samen en plaats uw bestelling door te bellen naar 0416-317494.

BBQCompleet biedt u ook de volgende pagina’s aan om te kijken:

N

Complete barbecuepakketten

N

Online bestellen

N

Gratis thuisbezorgd

N

Zelf uw pakket samenstellen

Neem contact op!

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

 

Ruime keuze

U heeft bij ons de keuze uit verschillende pakketten, van een luxe pakket tot ons populaire BBQ pakket.

Bezorging

We bezorgen in Noord-Brabant, delen van Utrecht, Gelderland en Zuid-Holland. Wij bezorgen gratis binnen een route van 70 km.

Gegevens

IBAN: NL30RABO 035.70.61.268

KvK Tilburg 18114346
BTW nr. NL 0089.31.537.B01

Contact

Nijverheidstraat 3
4261 TK  Wijk en Aalburg

Telefoon: 0416 - 317494
E.mail: info@bbqcompleet.nl

Share This