Pleunesteeg 4, 4271 BG Dussen 0651714364 info@bbqcompleet.nl

Disclaimer

BBQ Compleet probeert te allen tijde zorg te dragen voor een zo goed en foutloos mogelijk aanbod van alle informatie, diensten en producten. Ondanks deze constante zorg en aandacht is het mogelijk dat deze diensten fouten bevatten of onvolledig c.q. onjuist gepubliceerd worden. 

BBQ Compleet kan daarom nooit aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten, defecten of andere beschadigende consequenties, die voorvloeien uit het gebruik van deze website, of uit de tijdelijke onmogelijkheid om de website te kunnen raadplegen. 

BBQ Compleet behoudt het recht de website naar eigen inzicht en op ieder door ons gewenst moment te (laten) veranderen of te beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging.

BBQ Compleet is niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de website gekoppelde bestanden van derden. Koppeling betekent niet dat BBQ Compleet voor de juistheid en volledigheid van deze bestanden instaat.

De producten kunnen in werkelijkheid afwijken van de getoonde afbeeldingen. Aan de getoonde afbeeldingen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Ook prijsverhogingen zijn mogelijk als de marktwaarde weer verhoogd wordt. Na een bestelling krijgt u altijd een offerte dus de prijs die is afgesproken in de offerte is vast.

Verantwoordelijkheid

Onrechtmatig gebruik van de website of de inhoud ervan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent verantwoordelijk voor alles dat u vanuit de webpagina verzendt. 

BBQ Compleet behoudt zich het recht voor om de bezoeker de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken.

De informatie van deze website mag worden gedownload, opgeslagen, afgedrukt en gedistribueerd, doch uitsluitend voor informatieve, niet-commerciële doeleinden onder vermelding van de bron. De gebruiker mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden.

Complete BBQ!

laat u compleet ontzorgen met BBQ catering van BBQ Compleet!

 BBQ Compleet
 Pleunesteeg 4
 4271 BG Dussen
 0416 - 31 74 94
 info@bbqcompleet.nl
BTWnr: NL002112314B83
KVKnr: 17262157
IBAN: NL66 RBRB 0955 578728