0416 – 317494 info@bbqcompleet.nl

Buurt BBQ organiseren

LET OP! WIJ BEZORGEN NIET OP 30 JULI T/M 1 AUGUSTUS!

Een buurt BBQ organiseren, daar hoeft u de deur niet voor uit: laat het over aan het team van BBQCompleet. Niet alleen verzorgen wij het eten, wij nemen ook de barbecue mee. Over de vaat hoeft u zich geen zorgen te maken. Ook deze is voor onze rekening!

Buurt BBQ organiseren: wel de lusten niet de lasten

Wij regelen uw barbecue van A tot Z. Zo wordt het organiseren van een buurt BBQ extra leuk. U kunt onbezorgd genieten van heerlijk eten en het gezelschap; wij verzorgen het eten tot in de puntjes. Al ons eten is vers en lekker. Denk aan vlees, sauzen, salades, stokbrood en kruidenboter. U heeft er geen omkijken naar. Dat geldt ook voor bestek en borden. Deze nemen wij ook voor u mee. Op de dag dat u de buurt BBQ gaat organiseren komen wij alles wat u nodig heeft gratis bezorgen en achteraf weer ophalen. Interesse? U kunt direct online bij ons een bestelling plaatsen of telefonisch uw wensen doorgeven. Wij hanteren bij onze bestellingen een minimaal bedrag van 45,- euro. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor het organiseren van een buurt BBQ? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0416 317494.

BBQCompleet biedt u ook de volgende pagina’s aan om te kijken:

N

Complete barbecuepakketten

N

Online bestellen

N

Gratis thuisbezorgd

N

Zelf uw pakket samenstellen

Neem contact op!

 

Ruime keuze

U heeft bij ons de keuze uit verschillende pakketten, van een luxe pakket tot ons populaire BBQ pakket.

Bezorging

We bezorgen in Noord-Brabant, delen van Utrecht, Gelderland en Zuid-Holland. Wij bezorgen gratis binnen een route van 70 km.

Gegevens

IBAN: NL30RABO 035.70.61.268

KvK Tilburg 18114346
BTW nr. NL 0089.31.537.B01

Contact

Nijverheidstraat 3
4261 TK  Wijk en Aalburg

Telefoon: 0416 - 317494
E.mail: info@bbqcompleet.nl

Share This