0416 – 317494 info@bbqcompleet.nl

Buffetten Breda

LET OP! WIJ BEZORGEN NIET OP 30 JULI T/M 1 AUGUSTUS!

BBQCompleet verzorgt en levert verschillende soorten buffetten in de omgeving van Breda. Natuurlijk leveren we ook in andere delen van Nederland zoals in heel Noord-Brabant en delen van Gelderland, Zuid-Holland en Utrecht. Onze buffetten zijn ideaal voor als u een feestje bij u thuis in Breda geeft. Zo kunt u er zelf ook van genieten, zonder de hele dag in de keuken te hoeven staan.

Uitgebreide buffetten thuisbezorgd in Breda

U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten buffetten en deze bij u thuis laten bezorgen in Breda. Deze buffetten zijn erg uitgebreid en natuurlijk van de beste kwaliteit. U kunt bij ons kiezen voor een standaard buffet, maar u kunt er ook voor kiezen om deze uit te breiden met verschillende opties. We hebben diverse buffetten in ons assortiment:

Daarnaast hebben we voor u ook verschillende verse salades en partysnacks in ons assortiment, zodat u genoeg keuze heeft om uw buffet uit te breiden

Buitenlandse buffetten

Naast onze warme en koude buffetten, hebben we ook buitenlandse buffetten die we gewoon bij u in Breda kunnen bezorgen! Zo kunt u kiezen voor een Italiaans, Chinees-Oriëntaals, Mexicaans, Texas of Caribisch buffet. Allen hebben verschillende opties en ingrediënten voor een geslaagd feest met lekker buffet. Geef uw bestelling door of doe dit telefonisch door te bellen naar 0416-317494.

BBQCompleet biedt u ook de volgende pagina’s aan om te kijken:

N

Complete barbecuepakketten

N

Online bestellen

N

Gratis thuisbezorgd

N

Zelf uw pakket samenstellen

Neem contact op!

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

 

Ruime keuze

U heeft bij ons de keuze uit verschillende pakketten, van een luxe pakket tot ons populaire BBQ pakket.

Bezorging

We bezorgen in Noord-Brabant, delen van Utrecht, Gelderland en Zuid-Holland. Wij bezorgen gratis binnen een route van 70 km.

Gegevens

IBAN: NL30RABO 035.70.61.268

KvK Tilburg 18114346
BTW nr. NL 0089.31.537.B01

Contact

Nijverheidstraat 3
4261 TK  Wijk en Aalburg

Telefoon: 0416 - 317494
E.mail: info@bbqcompleet.nl

Share This