0416 – 317494 info@bbqcompleet.nl

Buffet Oosterhout

LET OP! WIJ BEZORGEN NIET OP 30 JULI T/M 1 AUGUSTUS!

Laat een lekker en vers buffet bij u in Oosterhout bezorgen door BBQCompleet. Een buffet laten bezorgen is de ideale oplossing voor als u bijvoorbeeld een feest geeft, maar geen zin heeft om zelf de hele dag in de keuken te staan. Wij verzorgen voor u de lasten, zodat u van de lusten kunt genieten. Zo komen wij het buffet bij u thuis in Oosterhout bezorgen en komen we het daarna ook weer ophalen, inclusief de vieze vaat. Zo hoeft u niet eens af te wassen na het eten van het buffet.

Een vers buffet laten bezorgen in Oosterhout

BBQCompleet verzorgt een heerlijk vers buffet helemaal naar uw wens en bezorgt deze bij u thuis in Oosterhout. U kunt bij ons zelf een buffet samenstellen, of kiezen uit onze vaste buffetten. Wij hebben een erg veelzijdig assortiment, dus er zit voor ieder wat wils bij. Zo kunt u kiezen uit verschillende buitenlandse buffetten:

  • Caribisch buffet
  • Texas buffet
  • Mexicaans buffet
  • Chinees-Oriëntaals buffet
  • Italiaans buffet

Naast buitenlandse buffetten hebben we natuurlijk ook warme en koude buffetten waarin u de traditionele lekkernijen kunt verwachten zoals gevulde eieren, asperges met ham, rundvleessalade, stokbrood met kruidenboter en nog veel meer.

Buffet bestellen

Bestel uw buffet nu en BBQCompleet bezorgt deze bij u thuis in Oosterhout. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling via mail door te geven, maar dit kunt u ook doen door te bellen naar 0416-317494. Wij helpen u graag aan een heerlijk vers buffet!

BBQCompleet biedt u ook de volgende pagina’s aan om te kijken:

N

Complete barbecuepakketten

N

Online bestellen

N

Gratis thuisbezorgd

N

Zelf uw pakket samenstellen

Neem contact op!

 

Ruime keuze

U heeft bij ons de keuze uit verschillende pakketten, van een luxe pakket tot ons populaire BBQ pakket.

Bezorging

We bezorgen in Noord-Brabant, delen van Utrecht, Gelderland en Zuid-Holland. Wij bezorgen gratis binnen een route van 70 km.

Gegevens

IBAN: NL30RABO 035.70.61.268

KvK Tilburg 18114346
BTW nr. NL 0089.31.537.B01

Contact

Nijverheidstraat 3
4261 TK  Wijk en Aalburg

Telefoon: 0416 - 317494
E.mail: info@bbqcompleet.nl

Share This