0416 – 317494 info@bbqcompleet.nl

Buffet bezorgen Breda

LET OP! WIJ BEZORGEN NIET OP 30 JULI T/M 1 AUGUSTUS!

Laat uw buffet in de omgeving van Breda thuis bezorgen door BBQCompleet. Wij staan voor u klaar om u alle zorgen uit handen te nemen tijdens een aankomend feest of evenement en bieden u ruime keuze voor een lekker buffet. Neem gerust contact met ons op en informeer naar onze vele mogelijkheden. Ook voor grote gezelschappen kunt u namelijk uitstekend bij ons terecht.

Compleet buffet bezorgen in de omgeving van Breda

Bent u op zoek naar een bedrijf die in de omgeving van Breda een buffet kan bezorgen op locatie? Dan bent u bij BBQCompleet aan het juiste adres. U kunt kiezen uit de volgende buffetten:

Bij onze buitenlandse buffetten heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een Mexicaans, Italiaans, Caribisch, Texas en Chineesoriëntaals buffet. Binnen deze buffetthema’s is er voor ieder wat wils om uit te kiezen. Als u een buffet van BBQCompleet bij u in de omgeving van Breda laat bezorgen, bent u verzekerd van kwaliteit en service. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat er allemaal mogelijk is voor het aankomende feest of evenement. Bel ons op het nummer 0416-317494 en wij helpen u graag verder.

BBQCompleet biedt u ook de volgende pagina’s aan om te kijken:

N

Complete barbecuepakketten

N

Online bestellen

N

Gratis thuisbezorgd

N

Zelf uw pakket samenstellen

Neem contact op!

 

Ruime keuze

U heeft bij ons de keuze uit verschillende pakketten, van een luxe pakket tot ons populaire BBQ pakket.

Bezorging

We bezorgen in Noord-Brabant, delen van Utrecht, Gelderland en Zuid-Holland. Wij bezorgen gratis binnen een route van 70 km.

Gegevens

IBAN: NL30RABO 035.70.61.268

KvK Tilburg 18114346
BTW nr. NL 0089.31.537.B01

Contact

Nijverheidstraat 3
4261 TK  Wijk en Aalburg

Telefoon: 0416 - 317494
E.mail: info@bbqcompleet.nl

Share This