Pleunesteeg 4, 4271 BG Dussen 0651714364 info@bbqcompleet.nl
Winkelwagen

Plastic toeslag overheid: € 0,24/p.p.
Door de eisen van de overheid zijn wij verplicht om hiervoor een bijdrage te rekenen!!

Verzorgde BBQ voor thuis

Verzorgde BBQ voor thuis nodig?

Header7Op zoek naar een volledig verzorgde BBQ die bij u thuis bezorgd wordt, ga dan naar BBQ Compleet. Wij zetten ons graag in om u onbezorgd te kunnen laten genieten van een barbecue bij u thuis.

U kunt bij ons een complete BBQ set bestellen, inclusief gasbarbecue, borden en bestek. Ook sauzen, salades en stokbrood met kruidenboter zijn bij onze BBQ menu inbegrepen. Waarbij uitbreiding met diverse extra's altijd mogelijk is, maak daarvoor een keuze in onderstaande lijst.

Wat is er gezelliger dan een gezellige barbecue organiseren voor vrienden of familie? Vindt u een barbecue altijd heel gezellig maar ziet u op tegen de voorbereidingen en het opruimen achteraf?

Voor deze gevallen hebben wij de juiste oplossing. Wij zorgen voor alle producten en doen de vaat voor u. Bij ons bent u aan het juiste adres als u een onbezorgde barbecue wilt organiseren.

Wij hebben het verrukkelijkste vlees of vis, maar ook voor een barbeque en borden plus bestek kunt u ook bij ons terecht. BBQ Compleet levert alles wat u nodig heeft. Zo kunt u samen met uw familie en vrienden van tevoren, tijdens en na de BBQ genieten met elkaar.

 

Maak de BBQ bestelling compleet

Menu’s (Minimale afname: 10 Menu’s)

Bij bestelling van minimaal 10 BBQ menu ‘s zit er standaard bij: BBQ met gas, 4 soorten salades, 4 soorten sauzen, stokbrood, kruidenboter, porseleinen borden, bestek, servetten en bbqtangen.


Extra salades bijbestellen

Als er grote eters komen kun je hier de extra salades bijbestellen bovenop de 4 salades die er standaard al bij een BBQ schotel zitten.


Extra vlees/vis bijbestellen

Bestel hier extra vlees/vis die als extra bestelling bij de BBQ bestelling komen, zo kom je niet gauw tekort.


Extra sausjes en brood bestellen

Bestel eenvoudig de extra sausjes en/of brood bij een BBQ bestelling.

Heb je andere wensen of wil je iets combineren neem dan even contact op om te vragen wat er allemaal mogelijk is bij de organiseren van een BBQ in Altena.

Bestellen per telefoon? Dat kan! Bel: 0416-317494
of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Complete BBQ!

laat u compleet ontzorgen met BBQ catering van BBQ Compleet!

 BBQ Compleet
 Pleunesteeg 4
 4271 BG Dussen
 0416 - 31 74 94
 info@bbqcompleet.nl
BTWnr: NL002112314B83
KVKnr: 17262157
IBAN: NL66 RBRB 0955 578728