Pleunesteeg 4, 4271 BG Dussen 0651714364 info@bbqcompleet.nl
Winkelwagen

We zijn gesloten vanaf 31 juli t/m 16 augustus.

Lekker op de BBQ

BBQ pakket bestellen Heusden

BBQ vlees nodig in Heusden?

Header7Bent u op zoek naar een BBQ in Heusden? Wat is er gezelliger dan een leuke barbecue organiseren voor vrienden of familie? Vindt u een barbecue altijd heel gezellig maar ziet u op tegen de boodschappen halen en het opruimen achteraf?

In deze gevallen hebben wij de juiste oplossing. Wij zorgen voor alle ingrediënten en doen de vaat voor u. Bij ons bent u aan het juiste adres als u een onbezorgde barbecue wilt organiseren.

Wij hebben het verrukkelijkste vlees of vis, maar ook voor een gasbarbecue en borden plus bestek kunt u ook bij ons terecht. BBQ Compleet levert alles wat u nodig heeft. Zo kunt u samen met uw familie en vrienden van tevoren, tijdens en na de barbecue genieten van elkaar.

Maak de BBQ bestelling compleet

Menu’s (Minimale afname: 10 Menu’s)

Bij bestelling van minimaal 10 BBQ menu ‘s zit er standaard bij: BBQ met gas, 4 soorten salades, 4 soorten sauzen, stokbrood, kruidenboter, porseleinen borden, bestek, servetten en bbqtangen.


Extra salades bijbestellen

Als er grote eters komen kun je hier de extra salades bijbestellen bovenop de 4 salades die er standaard al bij een BBQ schotel zitten.


Extra vlees/vis bijbestellen

Bestel hier extra vlees/vis die als extra bestelling bij de BBQ bestelling komen, zo kom je niet gauw tekort.


Extra sausjes en brood bestellen

Bestel eenvoudig de extra sausjes en/of brood bij een BBQ bestelling.

Heb je andere wensen of wil je iets combineren neem dan even contact op om te vragen wat er allemaal mogelijk is bij het organiseren van een BBQ in Heusden.

Bestellen per telefoon? Dat kan! Bel: 0416-317494
of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Complete BBQ!

laat u compleet ontzorgen met BBQ catering van BBQ Compleet!

 BBQ Compleet
 Pleunesteeg 4
 4271 BG Dussen
 0416 - 31 74 94
 info@bbqcompleet.nl
BTWnr: NL002112314B83
KVKnr: 17262157
IBAN: NL66 RBRB 0955 578728