0416 – 317494 info@bbqcompleet.nl

BBQ vlees Breda

LET OP! WIJ BEZORGEN NIET OP 30 JULI T/M 1 AUGUSTUS!

BBQ vlees van hoge kwaliteit bestelt u bij BBQCompleet in de buurt van Breda! Wij hebben een erg veelzijdig assortiment met daarin voor ieder wat wils. Onze naam is niet voor niets BBQCompleet, want wij verzorgen niet alleen het vlees voor u. Als u bij ons bestelt, dan zorgen wij ook voor de gasbarbecue en de borden en het bestek.  Ook voegen wij standaard 4 soorten sauzen en salades, stokbrood een kruidenboter toe en komen wij het BBQ vlees en toebehoren kosteloos bij u in Breda bezorgen én na afloop ook weer ophalen. Inclusief de vaat; ook daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken als u bij ons bestelt.

Het beste BBQ vlees bezorgd in Breda

Wij bezorgen het beste BBQ vlees niet alleen in Breda, maar in heel Noord-Brabant. Ook delen van Gelderland, Zuid-Holland en Utrecht behoren tot ons bezorggebied. Dit is een onderdeel van onze klantvriendelijke service. U heeft bij ons de keuze uit verschillende BBQ vlees pakketten, van pakketten voor kinderen tot pakketten voor vegetariërs en van een luxe pakket met biefstuk en spareribs tot onze populaire schotel met kipsaté en een malse barbecue worst.

Meer dan alleen vlees

Een barbecue draait natuurlijk om meer dan alleen vlees. Lekker verse salades, stokbrood en lekkere sausjes horen hier natuurlijk ook bij. Als u een BBQ pakket bij BBQCompleet bestelt, dan is dit allemaal inbegrepen bij uw pakket. Op deze manier doen wij onze naam eer aan. Bestel uw BBQ vlees dus snel door te bellen naar 0416-317494. Heeft u nog vragen over onze bezorging of producten? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen.

BBQCompleet biedt u ook de volgende pagina’s aan om te kijken:

N

Complete barbecuepakketten

N

Online bestellen

N

Gratis thuisbezorgd

N

Zelf uw pakket samenstellen

Neem contact op!

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

 

Ruime keuze

U heeft bij ons de keuze uit verschillende pakketten, van een luxe pakket tot ons populaire BBQ pakket.

Bezorging

We bezorgen in Noord-Brabant, delen van Utrecht, Gelderland en Zuid-Holland. Wij bezorgen gratis binnen een route van 70 km.

Gegevens

IBAN: NL30RABO 035.70.61.268

KvK Tilburg 18114346
BTW nr. NL 0089.31.537.B01

Contact

Nijverheidstraat 3
4261 TK  Wijk en Aalburg

Telefoon: 0416 - 317494
E.mail: info@bbqcompleet.nl

Share This