0416 – 317494 info@bbqcompleet.nl

BBQ feestje organiseren

 

LET OP! WIJ BEZORGEN NIET OP 30 JULI T/M 1 AUGUSTUS!

Wilt u binnenkort een BBQ feestje organiseren: bij BBQCompleet kunt u een complete barbecue eenvoudig online bestellen en gratis thuis laten bezorgen. Wij hebben alles in huis om u en uw gasten onbezorgd te kunnen laten genieten van een compleet verzorgde barbecue, inclusief gabarbecue, vlees, sausjes en salades en stokbrood met kruidenboter. Maar BBQCompleet levert meer: ook borden en bestek worden meegeleverd en na de barbecue bij u opgehaald. Wij doen zelfs de afwas voor u!

BBQ feestje organiseren zonder zorgen

In ons uitgebreide assortiment BBQ producten heeft u ruime keuze uit luxe barbecueschotels. Zo hebben we bijvoorbeeld een Excellent menu beschikbaar die gegarandeerd in de smaak zal vallen bij uw gasten. Deze schotel bestaat uit biefstuk, grillburger, spareribs, kipfilet met spek en een varkenshaasspies. Het Excellent menu is inclusief verse fruitsalade en rundvleessalade, maar u kunt ook onze andere schotels uitbereiden met fruit of andere nagerechten. BBQCompleet heeft alles op voorraad waar u behoefte aan heeft wanneer u een BBQ feestje gaat organiseren.

Verhuur extra tafels, stoelen en tenten

Wanneer u een BBQ feestje gaat organiseren met veel gasten, zijn extra stoelen en/of tafels vaak een welkome aanvulling. Ook hiervoor kunt u bij BBQCompleet terecht. Wilt u tafels of stoelen huren, dan vragen wij u vriendelijk om hiervoor contact met ons op te nemen via het nummer 0416-317494. Heeft u nog andere vragen? Bel ons dan of kijk dan bij onze veelgestelde vragen of uw vraag ertussen staat. Wij bezorgen in héél Noord-Brabant en delen van Gelderland, Zuid-Holland en Utrecht.

BBQCompleet biedt u ook de volgende pagina’s aan om te kijken:

N

Complete barbecuepakketten

N

Online bestellen

N

Gratis thuisbezorgd

N

Zelf uw pakket samenstellen

Neem contact op!

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

 

Ruime keuze

U heeft bij ons de keuze uit verschillende pakketten, van een luxe pakket tot ons populaire BBQ pakket.

Bezorging

We bezorgen in Noord-Brabant, delen van Utrecht, Gelderland en Zuid-Holland. Wij bezorgen gratis binnen een route van 70 km.

Gegevens

IBAN: NL30RABO 035.70.61.268

KvK Tilburg 18114346
BTW nr. NL 0089.31.537.B01

Contact

Nijverheidstraat 3
4261 TK  Wijk en Aalburg

Telefoon: 0416 - 317494
E.mail: info@bbqcompleet.nl

Share This