BBQ Made nodig?

bbq madeBent u op zoek naar een BBQ Made? Dan bent u bij BBQ Compleet aan het juiste adres voor uw BBQ Made. Onze naam zegt het eigenlijk al. BBQ Compleet biedt u complete pakketten aan waar alles in zit wat nodig is voor een geslaagde barbecue. Behalve dat u bij ons een volledig verzorgde barbecue thuis kunt krijgen, kunt u bij ons ook terecht als u gaat gourmetten of een feestje geeft waarbij u een koude schotel wilt serveren. Wij leveren namelijk voor ieder feest een koud of warm buffet op maat aan. Het maakt bij ons niet uit of het gaat om een barbecue of om een koud buffet in de omgeving van Made. U kunt bij ons altijd rekenen op de hoogste kwaliteit en de beste service. Wij komen alles bezorgen en doen daarna ook weer de afwas. Bekijk de mogelijkheden die wij u kunnen bieden en bestel uw pakketten gemakkelijk online via de website of telefonisch.

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Extra vlees/vis:

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Salades (optioneel):

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Sauzen (optioneel):

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Brood (optioneel):

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Nagerechten (optioneel):

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Uitbreidingen (optioneel):

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Extra opties:

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

BBQ Made bestellen bij BBQ Compleet

Gaat u een BBQ Made organiseren? Wij bieden u complete ontzorging aan. U kunt door een pakket bij ons te bestellen onbezorgd genieten van uw BBQ Made op maat. Wij nemen al uw zorgen uit handen en verzorgen uw complete barbecues, gourmet of party. Voor zowel het vlees als het stokbrood, borden, bestek en de barbecue op gas bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen alles wat u nodig heeft gratis bezorgen en ook weer ophalen. Woont u buiten een straal van 50 km, dan vragen wij een kleine vergoeding voor het bezorgen. Wij komen ook alles weer vuil ophalen zodat u zelfs de vaat niet hoeft te doen. Dat is toch geweldig! U kunt optimaal genieten van uw georganiseerde barbecue. 

Waarom bestellen bij BBQ Compleet?

Wij bezorgen uw bestelling gratis tot en met 50 km vanaf Veen, daar is BBQ Compleet namelijk gevestigd. Bovendien zit er bij een bestelling van minimaal 10 BBQ menu’s standaard een BBQ met gas, 4 soorten salades, 4 soorten sauzen, stokbrood, kruidenboter, porseleinen borden, bestek, servetten en tangen. De soorten sauzen en salades zijn in overleg te wisselen. Ziet u het helemaal zitten om een BBQ Made te organiseren? Wacht dan niet langer en benader ons snel. Wij zorgen ervoor dat er op de afgesproken dag en tijdstip de op maat gemaakte BBQ bezorgd wordt.  U heeft enkel de lusten en de lasten zijn voor ons. Stel hier uw bestelling samen of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een pakket op maat.


Website laten maken door: Online Marketing Bureau HV Media.