BBQ Elshout nodig?

bbq elshoutBent u op zoek naar een bedrijf dat een complete BBQ Elshout kan regelen? Wilt u lekker onbezorgd genieten van een BBQ die volledig op maat samengesteld is? Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z in het pakket zit. Of het nu om een complete barbecue, gourmet of party gaat. Wij bezorgen u de gasbarbecue, het bestek, het stokbrood, het vlees en de borden. Daarnaast bezorgen wij in de regio gratis en mag u alles vuil weer bij ons inleveren, zoals het bestek en de borden. Wij doen de afwas voor u! Kortom, bent u op zoek naar een complete barbecue waar alles voor u geregeld wordt? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Samen stellen wij een menu samen dat compleet bij uw BBQ Elshout past!

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Extra vlees/vis:

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Salades (optioneel):

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Sauzen (optioneel):

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Brood (optioneel):

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Nagerechten (optioneel):

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Uitbreidingen (optioneel):

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Extra opties:

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Eenvoudig en snel uw complete BBQ bij BBQ Elshout

Bij ons kunt u zelf uw pakket volledig samenstellen! Hierdoor kunt u eenvoudig en snel een complete BBQ samenstellen en bestellen. Wij hebben een groot en divers aanbod als het gaat over salades, vlees, vis en sauzen. Naast BBQ, gourmet en feesten, leveren wij ook buffetten voor feestelijke gelegenheden. Wij hebben koude buffetten, warme buffetten, een mix van koude en warme buffetten, binnenlandse buffetten, hapjespannen en snacks. De keuze is reuze! Bekijk snel de website om een keuze te maken uit onze heerlijke barbecue pakketten die u thuisbezorgd kunt krijgen. Zo kunt u altijd een geslaagde volledig verzorgde BBQ thuis organiseren.

Bezorging van BBQ Elshout

Op zoek naar een BBQ Elshout? Wij bezorgen vooral in Noord-Brabant. Ook in delen van Utrecht, Gelderland en Noord-Holland zijn wij regelmatig actief. Woont u in een straal van 50 kilometer van BBQ Elshout, dan bezorgen wij gratis voor u. Woont u tussen de 50 en 70 kilometer van ons af, dan vragen wij een vergoeding van 30 euro voor de bezorgkosten. Bij besteding van minimaal 10 menu’s dan krijgt u gratis de BBQ, sauzen en salades erbij.

Over BBQ Compleet

BBQ Elshout heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het verzorgen van een complete barbecue in de regio BBQ Elshout. U kunt met ons telefonisch contact opnemen om de  mogelijkheden te bespreken die wij u kunnen bieden. Samen stellen wij uw barbecue pakket samen, zodat iedereen gerechten heeft om van te genieten. Zijn er allergieën? Dan kan er altijd een losse barbecue bij besteld worden. Bij een combinatie van allergieën of vegetarisch zit er niet standaard een tweede barbecue bij. Op onze website kunt u de brochure vinden, waar alle mogelijkheden in staan.


Website laten maken door: Online Marketing Bureau HV Media.