GRATISTHUISBEZORGD!

BBQ Dussen nodig?

bbq dussenBent u op zoek naar een BBQ Dussen op maat? Zijn de eerste zomeravonden al geweest en wilt u ook een gezellige barbecue organiseren voor familie of vrienden? Vindt u een barbecue altijd enorm gezellig maar ziet u op tegen de voorbereidingen en het schoonmaken achteraf? Voor beide gevallen hebben wij de juiste oplossing. Wij zorgen voor alle ingrediënten en wassen na afloop de borden en bestek af voor u. Bij ons bent u aan het juiste adres als u een onbezorgde barbecue wilt organiseren. Wij hebben het lekkerste vlees of vis maar voor een gasbarbecue en borden plus bestek kunt u ook bij ons terecht. BBQ Dussen levert alles wat u nodig heeft. U kunt samen met uw familie en vrienden vooraf, tijdens en na de barbecue genieten van elkaar.

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Extra vlees/vis:

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Salades (optioneel):

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Sauzen (optioneel):

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Brood (optioneel):

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Nagerechten (optioneel):

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Uitbreidingen (optioneel):

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Extra opties:

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Gratis bezorging van uw BBQ Dussen

Een complete barbecue van BBQ Dussen, wat houdt dat precies in? Zonder goed vlees en vis is een geslaagde barbecue ver te zoeken. Wij bereiden alleen het beste vlees en de beste vis voor u. Wij weten precies wat wij aanbieden. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar wij over praten. Wij hebben alle soorten vlees in ons assortiment. Vindt u biefstuk erg lekker maar gaan speklappen niet op? Dan zorgen wij ervoor dat er geen speklappen in het menu zitten. Wij vinden voedselverspilling niet nodig en daarom maken wij elke barbecue op maat voor u. Als u alleen maar vlees- en vissoorten bestelt die u lekker vindt dan blijft er ook minder over. Goed voor mens en milieu.

BBQ Dussen voor alle seizoenen

Gaat u een BBQ Dussen organiseren? Zowel bij de voorbereiding als na afloop van de barbecue staan wij voor u klaar. U kunt alle borden en het bestek vuil in de kisten doen en wij halen het op de afgesproken tijd en datum weer op. U kunt na de barbecue heerlijk verder genieten van uw gezelschap omdat u niet uren in de keuken hoeft te staan om de borden en het bestek af te wassen. U ontvangt van ons een gasbarbecue inclusief fles, verschillende soorten sauzen, minimaal vier soorten heerlijke salades, stokbrood met een trio kruidencrème, borden en bestek. Dat noemen wij een barbecue compleet!

Al meer dan 30 jaar zijn wij een begrip in de regio. Wilt u graag onbezorgd genieten van een barbecue op maat? Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op!


Website laten maken door: Online Marketing Bureau HV Media.