0416 – 317494 info@bbqcompleet.nl

BBQ bestellen Tilburg

LET OP! WIJ BEZORGEN NIET OP 30 JULI T/M 1 AUGUSTUS!

Bij BBQCompleet kunt u eenvoudig en snel een volledig verzorgde BBQ bestellen in de omgeving van Tilburg bestellen. Wij nemen u graag alle zorgen uit handen door alles rondom de barbecue van A tot Z te regelen. Zo kunt u pas echt genieten. Heeft u zelf geen barbecue? Geen probleem, bij BBQCompleet leveren wij bij onze BBQ menu’s ook een BBQ  die op gas werkt.

BBQ bestellen en gratis laten bezorgen in Tilburg

Wilt u binnenkort een barbecue organiseren voor uw hele familie of vrienden? Laat BBQCompleet u dan helpen! U heeft de keuze uit verschillende standaard BBQ menu’s, maar u kunt bij ons ook andere vleessoorten bestellen die niet op onze site staan.  U kunt de BBQ set bestellen en kosteloos laten bezorgen bij u in Tilburg. Maar dat is nog niet alles. Wij leveren onze complete BBQ set inclusief borden en bestek en gasbarbecue. Na de barbecue komen wij deze spullen weer bij u thuis ophalen. U hoeft zelfs niet eens af te wassen, want de vaat doen wij!

Sauzen, stokbrood en salades inbegrepen

U kunt de BBQ eenvoudig telefonisch bestellen en laten bezorgen in Tilburg en omgeving. Een BBQ set wordt bij BBQCompleet standaard geleverd met lekkere toevoegingen, zoals sauzen, salades en stokbrood met kruidenboter. Daarmee doen wij onze naam eer aan, want bij ons bent u aan het juiste adres voor een volledig verzorgde barbecue. Wilt u een BBQ bestellen in de omgeving van Tilburg? Bel ons dan op het nummer 0416-317494.

BBQCompleet biedt u ook de volgende pagina’s aan om te kijken:

N

Complete barbecuepakketten

N

Online bestellen

N

Gratis thuisbezorgd

N

Zelf uw pakket samenstellen

Neem contact op!

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

 

Ruime keuze

U heeft bij ons de keuze uit verschillende pakketten, van een luxe pakket tot ons populaire BBQ pakket.

Bezorging

We bezorgen in Noord-Brabant, delen van Utrecht, Gelderland en Zuid-Holland. Wij bezorgen gratis binnen een route van 70 km.

Gegevens

IBAN: NL30RABO 035.70.61.268

KvK Tilburg 18114346
BTW nr. NL 0089.31.537.B01

Contact

Nijverheidstraat 3
4261 TK  Wijk en Aalburg

Telefoon: 0416 - 317494
E.mail: info@bbqcompleet.nl

Share This