BBQ Aalst nodig?

bbq aalstBent u op zoek naar BBQ Aalst? Wilt u in uw tuin een barbecue organiseren? Heeft u alleen geen zin in de voorbereidingen? Wilt u ook niet urenlang in de keuken staan om alle schalen, borden en bestek te wassen? BBQ Aalst regelt alles voor u.  Bij ons kunt u terecht voor zeer complete BBQ pakketten. Door ons grote en diverse aanbod is er voor iedereen een pakket op maat. U kunt bij ons onbezorgd genieten van een heerlijke barbecue bij u in de tuin. De gasbarbecue, het bestek, het stokbrood, het vlees en de borden worden bij u op locatie geleverd. Zijn de weersverwachtingen toch onverwachts minder goed en wilt u gebruikmaken van een partytent met een heater om het toch behaaglijk te hebben? Wilt u in de partytent ook verschillende statafels en stoelen plaatsen? Naast het barbecue gedeelte hebben wij ook een ruim assortiment om te verhuren. Al deze onderdelen zijn extra te bestellen bij uw barbecue op maat. Komt u bij ons een perfecte BBQ Aalst uitzoeken? Wij horen graag van u.

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Extra vlees/vis:

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Salades (optioneel):

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Sauzen (optioneel):

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Brood (optioneel):

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Nagerechten (optioneel):

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Uitbreidingen (optioneel):

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Extra opties:

AfbeeldingNaamBeschrijvingPrijsKoop

Gratis bezorging van uw BBQ Aalst

De mogelijkheden van BBQ Aalst zijn eindeloos. Omdat wij zoveel keus hebben in vlees- en vissoorten is het moeilijk om een juiste keuze te maken. Wij komen de barbecue gratis brengen en ophalen op de gewenste locatie. Bij het ophalen mag alles vuil ingeleverd worden. Wij zorgen voor de afwas. Heeft u een feest op zaterdag en staat het zondag bij u in de weg? Wij kunnen desgewenst alles op zondag ophalen zodat u niet langer dan nodig is met de vieze sullen zit. Wij maken samen met u een afspraak. Bent u onverhoopt niet thuis dan spreken wij met u een plek bij het huis af waar wij de barbecue kunnen ophalen. Dit valt altijd te regelen.   

BBQ Aalst: van A tot Z geregeld!

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over het organiseren van een barbecue. Al meer dan 30 jaar verzorgen wij barbecues op maat. Dit ziet u terug in onze diensten. Vakmanschap en advies op maat is bij ons standaard. Wij weten precies waar u aan moet denken bij een geslaagde barbecue en wij adviseren u graag. Wij geven u daarbij tips over sauzen in combinatie met vlees. Bepaalde combinaties maken uw vlees nog lekkerder! Wij leveren goed kwaliteitsvlees waar u en uw gasten met smaak van zullen eten. Wilt u uw BBQ Aalst van A tot Z geregeld hebben? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!


Website laten maken door: Online Marketing Bureau HV Media.