0416 – 317494 info@bbqcompleet.nl

Barbecue thuisbezorgd

LET OP! WIJ BEZORGEN NIET OP 30 JULI T/M 1 AUGUSTUS!

Wilt u een complete barbecue thuisbezorgd hebben, bel dan BBQCompleet! U kunt uw pakket ook online helemaal zelf samenstellen. Wij regelen alles wat u nodig hebt voor een geslaagde barbecue en zorgen dat het vers en veilig bij u thuisbezorgd wordt. Wij leveren het bestelde vlees, 4 soorten salades en sausjes, stokbrood met kruidenboter. Maar ook de gasbarbecue, borden en het bestek zijn inbegrepen bij onze BBQ pakketten. En nog een extra service: na afloop komen we alle spullen ook nog eens bij u thuis ophalen zodat u niet eens hoeft af te wassen!

Een volledige barbecue gratis thuisbezorgd

Woont u in de omgeving van Noord-Brabant? Dan zorgen wij ervoor dat uw barbecue gratis thuisbezorgd wordt! Dat is slechts een onderdeel van onze klantvriendelijke service. Daarnaast zorgen wij natuurlijk ook voor de beste kwaliteit van ons barbecue vlees. U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten pakketten. U kunt kiezen voor deze vaste pakketten, maar u kunt ook zelf een pakket samenstellen of onze bestaande pakketten uitbreiden met alles wat we in ons assortiment hebben.

Stel uw pakket zelf samen

Kies zelf of u graag een kipfilet, biefstuk of sparerib in uw pakket wil. Of kies voor verse vis of een vega pakket. Gaat u barbecueën met een grote groep? Breid uw pakket dan uit met extra salades en lekkere sausjes. Met ons veelzijdige assortiment kunt u uw barbecue helemaal zelf samenstellen. Dit kunt u via mail bestellen, maar u kunt uw bestelling ook doorgeven door te bellen naar 0416-317494.

BBQCompleet biedt u ook de volgende pagina’s aan om te kijken:

N

Complete barbecuepakketten

N

Online bestellen

N

Gratis thuisbezorgd

N

Zelf uw pakket samenstellen

Neem contact op!

 

Ruime keuze

U heeft bij ons de keuze uit verschillende pakketten, van een luxe pakket tot ons populaire BBQ pakket.

Bezorging

We bezorgen in Noord-Brabant, delen van Utrecht, Gelderland en Zuid-Holland. Wij bezorgen gratis binnen een route van 70 km.

Gegevens

IBAN: NL30RABO 035.70.61.268

KvK Tilburg 18114346
BTW nr. NL 0089.31.537.B01

Contact

Nijverheidstraat 3
4261 TK  Wijk en Aalburg

Telefoon: 0416 - 317494
E.mail: info@bbqcompleet.nl

Share This